Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen. Meld je aan met onderstaand formulier. Dan ontvang je een email met een persoonlijke licentiecode en een link om je koppeling te activeren.


Formulier aanmelden koppeling
€ 120 excl BTW


Productbeschrijving

De koppeling plaatst de bonnen uit de Zettle kassa in de Rompslomp boekhouding. Omdat de bonnen automatisch worden doorgezet bespaart de ondernemer met deze koppeling tijd, en worden fouten voorkomen.

De koppeling kan zowel de bonnen individueel doorzetten of in de vorm van een dagelijkse verzamelfactuur.


Hoe werkt de koppeling?

De koppeling haalt gedurende de dag de bonnen op uit de kassa en stuurt deze door naar Rompslomp. Verkopen worden 1 keer doorgestuurd, niet vaker. Indien gewenst kunnen verkopen met terugwerkende kracht worden doorgezet. Neem hiervoor contact met ons op.


Installatie koppeling

Op deze pagina kun je je registreren voor een gratis periode. Na het invullen en versturen van het formulier ontvang je een email met de aanmelding met een installatie-handleiding en inloggegeven voor het persoonlijke dashboard.

Mocht je er niet uitkomen dan assisteren we graag.


Support

Er is een uitgebreide handleiding voor de installatie van de koppeling. Vragen en opmerkingen zijn zeer welkom via webcare@webwinkelfacturen.nl. We streven er naar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.


Prijsinformatie

Zie de prijzen-pagina.
Voor deze koppeling heb je een account bij Zettle en een account bij Rompslomp nodig. Let op: Je dient deze accounts zelf af te sluiten. De kosten voor deze accounts zijn NIET inbegrepen.