Vanaf €180 en €240 per jaar

Wij bieden koppelingen tussen kassa POS systemen en boekhoud / voorraad systemen aan. Dat doen wij in de vorm van Software as a Service. Dat betekent dat je gebruik maakt van de software en dat wij zorgen voor de operatie en onderhoud. Je hebt ook toegang tot je persoonlijke dashboard en support. Wij hanteren drie principe's bij de prijsstelling:
1. Je kunt de koppelingen eerst gratis uitproberen.
2. Hoe meer er gekoppeld wordt, hoe waardevoller de koppeling en prijsstelling.
3. Wij werken met jaarcontracten en factureren per jaar vooruit, tenzij anders vermeld.

Prijsstelling

Je betaalt voor de boekhoudkoppelingen met de kassa de volgende prijzen (excl BTW):
* Lightspeed POS Retail. Voor de koppeling van 1 Lightspeed instantie betaal je €240 per jaar. Hierbij is 1 kassa inbegrepen. Voor iedere extra winkel of kassa (binnen dezelfde koppeling) betaal je €60 per jaar extra mits je op 1 financiële administratie boekt. Indien je een Lightspeed eCom webwinkel op je kassa hebt aangesloten worden deze bestellingen gratis meegnomen op de koppeling. Indien je naast de basis koppeling ook voorraad en/of producten synchroniseert betaal je €160 per jaar extra. Indien je de kassa’s zeer divers wilt koppelen zijn er mogelijk meerdere koppelingen nodig.
* Lightspeed POS Restaurant. Voor de koppeling van een Lightspeed Restaurant kassa betaal je €240 per jaar. Hierbij zijn alle kassa’s (of mobiele terminals) inbegrepen die onder dat Lightspeed Account (email-adres login op de Restaurant kassa) werken. Voor iedere extra vestiging met een nieuwe Lightspeed login, is een extra koppeling nodig en betaal je €150 per jaar extra mits je op 1 financiële administratie boekt.
* CCV SalesPoint Voor de koppeling van een CCV SalesPoint kassa betaal je €15 per maand aan CCV, die de facturatie verzorgt.

Proefperiode

Je kunt onze dienstverlening eerst maximaal 30 dagen gratis uitproberen. Bij de Lightspeed koppelingen ontvang je tegen het einde van de proefperiode een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting. Bij CCV SalesPoint gaat het contract automatisch over naar een betaald abonnement, tenzij je de koppeling uitschakelt.

Tot slot, je dient zelf accounts bij de boekhoud/kassa-leverancier af te sluiten. De kosten voor deze kassa- en boekhoud systemen zijn NIET inbegrepen.