Prijzen

Abonnementen

Wij bieden koppelingen tussen kassa POS systemen en boekhoudsystemen aan. Dat doen wij in de vorm van Software as a Service. Dat betekent dat je gebruik maakt van de software en dat wij zorgen voor de operatie en onderhoud. Je hebt ook toegang tot je persoonlijke dashboard en support. Wij hanteren drie principe's bij de prijsstelling:
1. Je kunt de koppelingen eerst gratis uitproberen, tenzij anders vermeld.
2. Hoe meer er gekoppeld wordt, hoe waardevoller de koppeling en prijsstelling.
3. Wij werken met jaarcontracten en factureren per jaar vooruit, tenzij anders vermeld.

Prijsstelling

Er zijn grote functionele verschillen bij het koppelen van de verschillende kassa’s. Je betaalt voor de boekhoudkoppelingen met de kassa de volgende prijzen (excl BTW):

 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van een Lightspeed Restaurant kassa betaal je €240 per jaar. Hierbij zijn alle kassa’s (of mobiele terminals) inbegrepen die onder dat Lightspeed Account (email-adres login op de Restaurant kassa) werken. Voor iedere andere Lightspeed login, is een extra koppeling nodig en betaal je €150 per jaar extra mits je op dezelfde financiële administratie boekt. Je dient de lagere prijs zelf aan te vragen, ovv de licentiesleutels.
 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van 1 Lightspeed instantie betaal je €240 per jaar. Hierbij is 1 kassa inbegrepen. Voor iedere extra winkel of kassa (binnen dezelfde koppeling) betaal je €60 per jaar extra mits je op 1 financiële administratie boekt. Indien je een Lightspeed eCom webwinkel op je kassa hebt aangesloten worden deze bestellingen gratis meegnomen op de koppeling. Indien je de kassa's zeer divers wilt koppelen zijn er mogelijk meerdere koppelingen nodig.
 • Prijs om te koppelen

  Voor de koppeling met iZettle betaal je afhankelijk van het aantal iZettle transacties per jaar:

  # transacties / jaar Prijs
  tot 250 transacties / jaar 60 Euro*
  tot 1000 transacties / jaar 120 Euro
  >1000 transacties / jaar 240 Euro

  * Voor koppelingen met AFAS en Exact Online is deze optie niet beschikbaar.

 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van een Twelve kassa betaal je eenmalig €175 en €12 per maand aan Twelve, die de facturatie verzorgt. Voor meer informatie, neem contact op met Twelve.
 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van een Povis kassa betaal je €240 per jaar tenzij je alleen de dagafsluiting boekt, dan is de prijs €120 per jaar.
 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van een Scanfie kassa betaal je rechtstreeks aan Scanfie, die de facturatie verzorgt. Voor meer informatie en actuele prijzen, neem contact op met Scanfie.
 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van een Swretail kassa betaal je €240 per jaar.
 • Prijs om te koppelen
  Voor de koppeling van een CCV SalesPoint kassa betaal je €15 per maand aan CCV, die de facturatie verzorgt. Voor meer informatie, neem contact op met CCV.

Proefperiode

Je kunt de meeste koppelingen tot 30 dagen gratis uitproberen. Aan het einde ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je geen betaalverplichting. Bij CCV SalesPoint kun je tot het einde van de maand de koppeling gratis uitproberen en gaat het contract automatisch over naar een betaald abonnement, tenzij je de koppeling uitschakelt.

Tot slot, je dient zelf accounts bij de boekhoud/kassa-leverancier af te sluiten. De kosten voor deze kassa- en boekhoud systemen zijn niet inbegrepen.