Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen. Meld je aan met onderstaand formulier. Dan ontvang je een email met een persoonlijke licentiecode en een link om je koppeling te activeren.

Formulier aanmelden koppeling

Productbeschrijving

De koppeling plaatst de bonnen uit de kassa in de Informer boekhouding. Omdat de bonnen automatisch worden doorgezet bespaart de ondernemer met deze koppeling tijd, en worden fouten voorkomen.

De koppeling kan zowel de bonnen individueel doorzetten of in de vorm van een dagelijkse mutatie.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling haalt gedurende de dag de bonnen op uit de kassa en stuurt deze door naar Informer. Verkopen worden 1 keer doorgestuurd, niet vaker. Indien gewenst kunnen verkopen met terugwerkende kracht worden doorgezet. Neem hiervoor contact met ons op.

Installatie koppeling

Indien je je Twelve kassa wilt koppelen met Informer neem je contact op met Twelve. Er is een uitgebreide handleiding voor de installatie van de koppeling. Ook de ondersteuning en vragen over de koppeling lopen via Twelve.

Prijsinformatie

Zie de prijzen-pagina. Voor deze koppeling heb je een account bij Twelve en een account bij Informer nodig. Let op: Je dient deze accounts zelf af te sluiten. De kosten voor deze accounts zijn NIET inbegrepen.